Cu bicicleta pe vf. Omu »

Intro

Ciclism — Cristian Bîscă on July 1, 2012 at 11:30 am

Pentru că în ultimul timp am dobândit o nouă pasiune, bicicleta, am decis să îi dedic un colț separat pe site. E o activitate care pe de-o parte se contrazice cu tema principală de aici, fotografia, pentru că timpul dedicat ei este inevitabil mai mic, aparatul foto nu poate fi transportat într-o tură din cauza greutății, forțând astfel la anumite compromisuri precum camera din telefon. Pe de altă parte însă, pedalatul se complementează foarte bine cu fotografia, unele peisaje oferind cadre minunate pentru orice ochi si orice lentilă, cadre care merită a fi expuse în ideea de a împărtăși experiența și sentimentul de la fața locului.

 

Secțiunea în cauză urmărește exact asta, ture de bicicletă prezentate în imagini și filmulețe, fără pretenții artistice dar care sper să vă încânte și să vă tenteze la ieșiri în natură, cu sau fără bicicletă. Preferabil cu 🙂

   Cu bicicleta pe vf. Omu »

0 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

kamagra pillole
© 2006 - 2012 All rights reserved | Cristian Bîscă – bits of photography